► HIT MUSIC - AMZA TAIROV - New Hit ♥♥♥


VEGA PRODUKCIJA (viber / telefon) 00385 95 862 3077 Zagreb - Hrvatska
Support this channel: https://www.paypal.me/VegaProdukcija

The best orchestras of the Balkans together in one place! Crystal clear sound and original image in Full HD. All this for FREE only on channel VEGA PRODUKCIJA
Publishing & copyright - © Vega-production / All rights reserved
More info here - http://vega-production.mk/

Doncho Lanishtanin - owner and manager

https://www.facebook.com/done.lanistanin
https://www.facebook.com/pages/Vega-production/122620594555585

Amza telefon : 0038970/872-216 ; 0038976/673-205 ; 0049 178 618 55 18

,,Вега - Продукција" е тим составен од професионални камермани и фотографи. Со најпрофесионална опрема за снимање, фотографирање и видео монтажа, вршиме студииско снимање со повеке камери и апарати на вашите веселби во HD формат. Истите веселби, во согласност на клиентите, ги прикачуваме на овој youtube канал.
Исто така секој видео клип кој е прикачен на овој канал, НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРЕВЗЕМА од страна на други лица, и истиот или дел од него, да се прикачува на друг канал. Секоја злоупотреба ќе биде пријавена на youtube тимот и истиот ќе биде санкциониран. Вега - продукција ги има сите авторски права на видеата поставени на овој канал.

3 years ago